Колумна на Слободан Томиќ: Оставката на Коцијас, дил меѓу Ципрас и Каменос за Преспанскиот договор?!

ПРОГРАМАТА 3-6-9 И ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА ЗАВРШИЈА СО 36,9 НА РЕФЕРЕДУМОТ… Велат договор куќа гради, или со слога татковината јакне!

Read more

Колумна на Сотир Костов: Мајмунско однесување на Бранко Героски и ….

Медиумот е ТВ24. Емисијата ‘’Отворено’’. Во студиото се домакинот, четири гости и публика. Емисијата се одвива, како што се одвива

Read more

Инсистирањето на Спогодбата: недоразбирање или…

Општествената ситуација во Македонија е крајно загрижувачка. Во сите сектори имаме назадување. Во економијата, во правосудството, во културата, во образованието

Read more

Димовски: Полнење кутии на гласање- кривична одговорност мора да има

ПОЛНЕЊЕ КУТИИ НА ГЛАСАЊЕ – КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ МОРА ДА ИМА. Референдумот заврши со победа на народот против капитулантскиот договор и

Read more