МАКЕДОНЈА  СЕ  СОПНА  НА  ПРВАТА  ЕУ  ПРЕЧКА

Македонската политичка елита треба бргу, веднаш, сложно и власта и опозицијата, независно од проблемите со коронавирусот и се уште вонредните 

Read more

ЧУМУ НИ Е ЕВРОПСКАТА УНИЈА БЕЗ МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ?!

Најголем пријател на вистината е времето, најголем непријател се предрасудите, а постојан придружник е смирението. Така и овој кошмар со

Read more