СВЕТОТ НЕ ИМ ПРИПАЃА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ, ТУКУ НА ПАТРИОТИТЕ!

Иднината не им припаѓа на глобалистите, туку на патриотите, изјави, американскиот претседател Доналд Трамп во своето обраќање на 74. Генерално

Read more

Брзи корона избори – глупирање на квадрат!

Граѓаните јасно кажаа и порачаа дека не се потрошна (петпаречка, бит-пазарска) стока. Енергично се спротивставуваат на нехуманиот експеримент на Заев

Read more

Културна политичка парадигма v.s. некултурна СДСМ-овска матрица

Класичен политички нокаут! – Од политичкиот шармер, Николоски, за Радмила Шеќеринска, поточно за нејзиниот груб политички прагматизам и суровата нехуманост,

Read more

Мрачната тријада на Заев: макијавелизам, нарцизам и психопатија (1.)

Макијавелизмот на Заев “…Ебем ти таков народ (МАКЕДОНСКИОТ НАРОД)… Сите организации (“шарени“, невладини, студенти, средношколци) се мои, јас ги плаќам…

Read more