Отворено писмо до пратениците на СДС од проф. д-р Тања Каракамишева-Јовановска

Причината за вакво обраќање до вас, пратеници на СДС, кои со невидена леснотија и срам, надвор од сите процедури, со

Read more

МАСТЕР ЛАГАТА НА ЗАЕВ И НА АХМЕТИ

Концептот “Едно општество за сите” на Заев замислено да функционира со два различни службени јазика е чиста УТОПИЈА, КОНТРАДИКТОРНА ИЗМИСЛИЦА,

Read more

Порака од елитите: Вие Македонците сте проблем и затоа бидете љубезни и исчезнете

Ова е пораката што многумина од елитите во македонската Влада, македонскиот невладин сектор, западните амбасади во Македонија, тинк тенковите, академските

Read more

Ставовите на левицата и десницата за спорот за македонското име и идентитет

Порано неделава Балкан Инсајт и нивниот новинар Синиша Јаков Марушиќ објавија текст насловен „Македонските десничари на протести против промена на

Read more