Идеја преку оружје(на сила) не се прифаќа, туку преку примери

Моралната револуција – револуцијата во умот, срцето и душата на еден ропски народ, е најголемата задача… Не слушајте ни ги

Read more

Македонија – најновата жртва на обединетото американско торнадо

Во американската надворешна политика нема левица и десница. Партиите се вртат во круг. Во бесконечен, брутален круг кој предизвикува хаос

Read more