Во потрага по глас повеќе, започна жестоко

И веднаш се случија чуда: ДУИ постави ултиматум, албанец за премиер, без да знае дали и колку пратеника ќе освои.

Read more

КРИК МОРСКОГ СЛОНА

Ви се обраќа Чуранче из Кокошиње, осведочен дрзок и вулгарен критичар на Стаор и неговата криминално-кодошка партија СДСС. Оваа Нова

Read more

Вчера везир, денес резиљ! /Или бељата е во торбата/

Македонска народна ризница (1.)   Поговорките и изреките се народна мудрост. Богатата ризница што ја сочинуваат е мошне интересна и

Read more