Интервју со Сотир Костов: ДОПРЕВМЕ ДНО НА ДНОТО! (втор дел)

Втор дел од интервјуто на политичкиот аналитичар и граѓански активист Сотир Костов дадено за порталот МАКЕДОНСКИ ОТПОР. Почитувани, во прилог

Read more

Мега интервју со Сотир Костов, граѓански активист и политички активист, за порталот МАКЕДОНСКИ ОТПОР (I дел)

Граѓанскиот активист и политички аналитичар Сотир Костов во интервју за порталот МАКЕДОНСКИ ОТПОР збори за борбата за Македонската кауза, одбарана на идентитетот,

Read more

Солаковски: СДСМ е одговорна за уништената иднина на Струга

Разговор со Солаковски, член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Сејад Солаковски, лекар и спортски работник, што беше мотивот да се

Read more

Фондацијата „Македонско наследство Тодор Александров Ресен“ ќе ги промовира конзервативните вредности

Интервју со доц. д-р Никола Митровиќ – Бабе, извршен директор на Фондацијата „Македонско наследство Тодор Александров Ресен“ Зошто одлучивте фондацијата да

Read more