Честитка од Петре Шилегов и СДСМ по повод двојно поскап живот во Македонија и повисока сметка за вода

Лагите и манипулациите на СДСМ и Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов продолжуваат. Во немоќ да обезбеди подобар и поквалитетен

Read more

ЦРВЕНО, БЕЛО И СИНО – СО ЧИИ БОИ Е ПРЕМАЧКАН БАЛКАНОТ ?

Невладината организација Атлански Совет неодамна промовираше предлог стратегија за западен балкан, наменета за владата на САД. Атланскиот совет е со

Read more

Шарените лаги и двојните стандарди на „независниот’’ пратеник Павле Богоевски

Боите на Шарената Револуција се распрсна како меурчиња од сапуница. Под секое шаренило остана само лага. Борбата за правда и

Read more