КОРОНАТА, ЕКОНОМСКАТА И ЗДРАСТВЕНА КРИЗА

Економската криза поради пандемијата на корона вирусот, почнува да се распространува, а нејзините негативни ефекти од есен ќе почнаат да

Read more

Негрижа-еко катастрофа од власта за р. Брегалница во штип

Вака изгледа р. Брегалница денес. Се ветуваше санација на главниот градски колектор и изградба на пречестителна станица. Сето тоа остана

Read more

КОЛУМНА: Готово го нема вирусот, сé сe отвори, избори!!!!!

Капитулација, Суета!!!! 66 дена карантин не убедувавте вирусот го држите под контрола. Готово го нема вирусот, се се отвори, избори!!!!!

Read more

ЖИВЕЕМЕ ВО СТАЛИНИСТИЧКА ЕПОХА НА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

Македонски манифест го крева гласот   (по повод случувањата со митрополит Агатангел и оперскиот пеач Игор Дурловски)   Против Митрополит

Read more

Ајде сите да ја тужиме Владата поради промена на името и узурпација на нашите права!

На социјалните медиуми се спроведува акција за тужба на државата за промена на името и прекршениете права на граѓаните. Се

Read more