Ралповски: Јавниот сектор во моментов е социјално загрозена категорија

Претседателот на Конференцијата на слободни синдикати Благоја Ралповски во гостување на Алфа телевизија, во емисија „Алфаскоп“, по вчерашниот масовен протест

Read more

Дали е македонската политика за името во дефанзивна позиција

Ноторна е вистината дека во разговорите учесниците имаат рамноправен третман. Затоа нејасно е и зошто се воведе терминот „преговори“ наместо

Read more