Честитка од Петре Шилегов и СДСМ по повод двојно поскап живот во Македонија и повисока сметка за вода

Лагите и манипулациите на СДСМ и Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов продолжуваат. Во немоќ да обезбеди подобар и поквалитетен

Read more

ЦРВЕНО, БЕЛО И СИНО – СО ЧИИ БОИ Е ПРЕМАЧКАН БАЛКАНОТ ?

Невладината организација Атлански Совет неодамна промовираше предлог стратегија за западен балкан, наменета за владата на САД. Атланскиот совет е со

Read more

Лажни револуционери , шарени лаги

Неговиот лик беше достоен за оној на некој  скитник. Како да беше голтнат од  шумите на морското дно, изгубен во

Read more
1