ЕК нема да ги купи дополнителни 100 милиони вакцини од „Астра Зенека“, а размислува да поднесе и тужба

Двајца од петмина неименувани европски дипломати на кои се повикува „Политико“,потврдиле дека до крајот на неделава е рокот до кога државите треба

Read more

СМЕТКОВОДИТЕЛИТЕ И ТУРИСТИЧКО УГОСТИТЕТСКАТА КОМОРА ДЕНЕСКА НА ПРОТЕСТ

Трети ден откако туристичко-угостителската комора започна со протести пред Министерството за финансии. Од денеска им се придружија и сметководителите. Под

Read more