АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА ВИ ПОДАРУВА ПАТУВАЊЕ !!!

АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА ВИ ПОДАРУВА ПАТУВАЊЕ !!!
Запишете било кој курс до 20.02.2019г. и освојте патување во градот на величествениот Дунав, величествената Будимпешта!!!
Курсеви:
✔️Аглиски јазик
✔️Деловен англиски јазик
✔️Германски јазик
✔️Француски јазик
✔️Италијански јазик
✔️Шпански јазик
✔️Норвешки јазик
✔️Шведски јазик
✔️Турски јазик
✔️Чешки јазик
( Плаќање на 3 рати )

С Р Е Ќ Н О !

?Извлекување на 25.02.2019 г.

Повеќе информации и пријавување на контакт тел. 077/875-434
Локација: Мичурин-Скопје
Ул.Венијамин Мачуковски бр.5/1
( во близина на меѓуградска автобуска станица)